Minä ite !

Kuka mä sitten oikein oon?

Olen 49-vuotias Riihimäen kaupungissa vuodesta 1995 asustellut sairaanhoitaja.…

Tämän hetkinen työmaani löytyy Vankiterveydenhuollon yksikön Vantaan poliklinikalta. Omaan myös työkokemuksen Riihimäen terveyskeskuksesta, jossa sain kokea tämän oman kotikuntani terveydenhuollon moninaiset on ongelmat. Työkokemusta on karttunut myös pitkän rupaman verran HUS/Akuutin palveluksessa-

Sairaanhoitajaksi valmistuin vuonna 2013. Tätä ennen työskentelin pitkään vankeinhoidon parissa. Ihmisten kanssa olen siis työskennellyt koko työurani ajan. 1.3.2021 alaken minut on nimitetty Oikeusministeriön valtakunnallisen sakko- ja lyhytaikaisvankien hankkeeseen projektityöntekijäksi kahdeksi vuodeksi.

Tällä hetkellä olen Riihimäen kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, kaupunkikehityslautakunnassa toimin kaupunginhallituksen edustajana. Lisäksi olen Hämeen maakuntavaltuutettu. 

Hämeen Vasemmistoliiton puheenjohtajana olen nyt kolmatta kautta. Vasemmistoliiton puoluevaltuustoon minut valittiin vuoden 2019 syksyn puoluekokouksessa.

Vapaa-ajat touhuan lasteni kanssa. Teinitytär valmistautuu ykiopiilaskirjoituksiin. Nuorin poikani täytti juuri kuusi vuotta, joten touhua riittää.

Harrastuksistani esiin nostaisin uinnin, pyöräilyn, kuntosalin sekä luonnossa samoilun.

Politiikka on aina ollut lähellä sydäntäni. Aiemmin olen kuitenkin tyytynyt sitä vain seuraamaan.

Nyt olen kuitenkin havainnut, ettei asioihin saada muutosta, jollei niitä itse lähde voimakkaasti ajamaan. Siksi olen mukana ehdolla myös ensi kevään kunnallisvaaleissa. Erityisesti SOTE-uudistus ja sen vaikutukset Riihimäen terveydenhuoltoon asiakkaan näkökulmasta, on lähellä sydäntäni. Tietenkin liikunta on toinen osa-alue, jossa haluan olla mukana päätöksenteossa. Omakohtaiset kokemukset esimerkiksi Riihimäen liikuntapaikkamaksuista ovat hyvinkin konkreettisia. Nyt kuluva kausi kuntapolitiikassa on vahvistanut ajatustani toimia pienen ihmisen äänitorvena.

Vasemmistoliiton arvot vastaavat omiani. Pienten ihmisten ja niiden, joiden ääni ei kuulu tai kanna, asioita on puolustettava.